Containerverhuur

U wilt uw bouw- en sloopafval goed kunnen afvoeren. Van Diemen verhuurt een grote range afvalcontainers. Om kosten te besparen is het van belang om zoveel mogelijk afval te scheiden aan de bron. Hierbij draagt u gelijk uw steentje bij aan een goed milieu. Mocht het niet mogelijk zijn om uw afval direct te scheiden dan doen wij dit voor u op onze locaties in Leiden en Leidschendam.

Ons afzetcontainerassortiment bestaat uit de maten 3m³, 6m³ en 10m³. Voor de echte grote klussen beschikken wij ook over containers vanaf 15m³.

Er zijn allerlei soorten afvalstromen die Van Diemen voor u afvoert:

Hoe te bestellen

We bieden u de volgende mogelijkheden om makkelijk uw container te bestellen.

LET OP!! Laat u een container plaatsen in een betaalde parkeerzone of aan een openbare weg, dan kunt u dit het beste eerst contact opnemen met de gemeente. Is er een vergunning nodig, dan moet u die zelf tijdig aanvragen. Wij zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor het ontbreken van een geldige vergunning. Eventuele boetes hieruit voortkomend, worden aan u doorberekend. 

1. Online webshop en betalen met Ideal
Makkelijk bestellen en betalen via onze webshop.

2. Een container reserveren via ons webformulier
Bestel via het webformulier en betaal bij de chaufeur of op rekening (bedrijven).

3. Bellen (niet online)
U kunt natuurlijk altijd bellen via 071-5323082.

Spelregels

Meestal leveren we binnen één werkdag. Als u op werkdagen voor 16.00 uur bestelt dan plaatsen we de container de volgende werkdag. Bestelling geplaats in het weekend/feestdag worden pas verwerkt op de eerstevolgende werkdag. Het kan dan gebeuren dat u pas een dag later uw container krijgt. De container mag maximaal 8 weken bij u blijven staan. Als de container eerder weg mag, kunt u dit telefonisch of per mail doorgeven. 

De container dient op de juiste manier beladen te worden en maximaal 30 cm boven de rand en geen uitstekende materialen. Indien dit wel is gebeurt, dan laten wij de container staan en berekenen wij u een loze rit door van € 85,00 excl BTW door. Ook mogen er geen gevaarlijke stoffen in zoals asbest. Indien dit wel in de container wordt aangetroffen, zal de gehele container als asbesthoudend afval aan u worden doorberekend.

De container moet vrijstaan als onze chauffeur deze komt ophalen om af te voeren. De container moet zo beladen zijn dat we deze goed kunnen oppakken. Kan dit niet, dan berekenen we een loze rit aan u door van € 85,00 excl BTW.

Informatie en aanvragen

Als u meer informatie zoekt over onze containers en de mogelijkheden, neem dan telefonisch contact op met ons via 071-5323082 (optie 1) of stuur een email met uw verzoek of vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..