Diamant boren en zagen

Boren met diamant

Het boren met diamant wordt toegepast in precisieboorwerk in beton, asfalt, steen en natuursteen. Voorbeelden van deze toepassingen zijn; het boren voor afzuigsystemen in keukens en ketelhuizen, leidingdoorvoeren voor rioleringsstelsels en allerlei muur- en vloerdoorvoeren. Tevens is deze methode geschikt voor het realiseren van kruipruimteventilatie en het plaatsen van chemische ankers.

De door ons te maken doorvoeren kunnen in diameter variƫren van 12 tot 800 mm en tot elke gewenste diepte. Grotere maten kunnen wij ook voor u boren, vraag ons naar de mogelijkheden.Vloeren en dilatatie zagen

Vloeren zagen doen wij met zaagwagens die diesel, benzine of elektrisch aangedreven zijn. Dit wordt toegepast voor het maken van trapuitsparingen en vloerluiken en oversteken/kantzagen van asfalt/beton in infra en wegenbouw.


Wandzagen

Wandzagen doen wij met hydraulische- en elektrische wandzaagsystemen. Deze toepassing is bedoeld om strakke en rechte sparingen in wanden te maken, zoals raam- en deuruitsparingen. Hierna kunt u er voor kiezen om het uitgezaagde gedeelte uit te laten hakken of in handzame blokken te laten zagen, zodat er niet gehakt hoeft te worden en er dus minder overlast is voor de omgeving. Minder stof en minder herrie.

 

Frezen en slijpen

Frezen en slijpen in wanden en vloeren doen wij met een slijp, frees of zaagmachine. Deze toepassing wordt gebruikt voor het wegwerken van elektra en leidingen in wanden en vloeren, maar ook bijvoorbeeld voor vloerverwarming. Het is ook mogelijk om complete contactdozen in te frezen.

  • Betonboringen
  • Asfaltboringen
  • Alle voorkomende hakwerken
  • Het boren van openhaard-gaten
  • Het uitzagen van sparingen (ramen en deuren)
  • Freeswerk

 

Informatie en aanvragen

Als u meer informatie zoekt over diamantboren, -zagen en frezen en de toepassingen, neem dan telefonisch contact op met ons via 071-5323082 of stuur een email met uw verzoek of vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..