Sloop- en grondwerken

Het uitvoeren van sloopwerk is een specialistisch vak. Een goede organisatie, planning en verwerking zijn noodzakelijk om sloopwerken uit te voeren. Het is tegenwoordig meer dan alleen het platgooien van een gebouw. Alles wordt uitgevoerd met specialistisch materieel en geschoolde medewerkers. Bij de uitvoering houden we rekening met alle aspecten rondom mens en milieu. We treffen maatregelen om alles veilig en zonder belasting van te slopen en af te voeren.

  • Grootschalige sloop
  • Totaalsloop
  • Specialist in renovatiesloop
  • Uitvoering grondwerk
  • Verhuur rijplaten
  • Verhuur hekwerk

Van Diemen Sloopwerken heeft in alle vormen van sloop expertise en onderscheidt zich vooral in renovatiesloop. Onze medewerkers zijn mensen met jarenlange ervaring.

Na afloop van de sloop kunnen wij eveneens het grondwerk verrichten. Van Diemen beschikt over een aantal hydraulische graafmachines. Ook als de grond vervuild is zijn we u van dienst. Kijk voor meer informatie bij bodemsanering.

Zorg voor kwaliteit voorop

Vanuit de klant en de overheid worden er steeds meer eisen gesteld aan een sloopbedrijf en de sloopwerkzaamheden. Om aan deze eisen te voldoen hebben wij een compleet kwaliteitszorgsysteem opgezet bestaande uit: VCA* en NEN-EN-ISO 9001. Sinds januari 2007 zijn wij ook in het bezit van de sloopnormering SVM-007, hetgeen staat voor veilig- en milieukundig slopen.

 

Informatie en aanvragen

Als u meer wilt weten over wat van Diemen sloopwerkzaamheden en grondwerken voor u kan betekenen, neem dan contact op met ons op telefoonnummer 071-5323082 of stuur een email met uw verzoek of vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..